WHAT ABOUT MY BODY!?

Under den här senaste 4 veckorna då jag skippat allt onyttigt har jag gått ner 2 kg vilket kanske kan låta lite men det beror på att jag verkligen ätit berg med mat så även om den varit väldigt nyttig har jag ändå fått i mig rätt mycket kalorimässigt. Egentligen är vikt väldigt ointressant men jag gick upp 4 kg under de sista månaderna i Dubai och då jag vet att det bara berodde på att jag åt alldeles för mycket nacho chips, hamburgare, glassar och massa drinkar så är det väldigt betydelsefullt för mig få bort de där "extra fettkilorna". Hade jag tränat och gått upp i muskler hade jag ju inte brytt mig, då hade det ju bara varit roligt :) Men eftersom jag nu har ett par kilo kvar innan jag är tillbaka på mina vanliga 57 så är jag extra mån om att få i mig bra kost och springa/powerwalka.

Jag vill inte känna mig som en valross i bikini eller gömma mig i vassen som en fläskpadda i sommar hahah.. (skämt och sido jag är ju inte fet nu jag veeeet, men på insidan känner jag mig det vilket är hemskt). Självklart är det alltid viktigt att leva hälsosamt men när jag inte känner sig nöjd tycker jag det är viktigt att ta tag i det så jag känner mig bekväm i min kropp. Att jag sen älskar att löpträna och känner mig fräschare, piggare och friskare på ut- och insida av en nyttig livsstil är ett stort plus. Samtidigt får jag motivation till att göra det för att jag vill bli mer fit. Inget inspirerar mig mer än jag själv, jag tittar på gamla bilder där jag hade hårdare mage och mer slimmad kropp och tänker att om en dryg månad är jag redan där!

Kommentarer
Postat av: Anonymtjej

Jag har lite problem med maten överlag, har lätt för att äta lite mycket eller småäta. Som tur är har jag en normalvikt, men det här vill jag ju helst inte hålla på med. Hur går du tillväga Amanda? När du är hungrig och ska äta, hur gör du för att äta lagom mycket? Om du är uttråkad, känner du aldrig något sug då? Det är sådant jag vill veta mer om, hur gör du liksom för att.. bara... "bestämma dig"?

2013-05-07 @ 12:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />