BUNCH FOOD & DRINK

Idag är det en vecka kvar till nationaldagsbrunchen som mamma och jag ska ha för att fira våra födelsedagar. Därför är det snart dags att handla all mat och dryck. Jag ska inte avslöja allt för mycket vad det ska bjudas på eftersom jag vet att vissa som är bjudna läser min blog men här nedan ser ni iallafall lite av min inspiration till välkomstdrinken, buffén med all somrig plockmat samt efterrätterna.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Mums, så gott det ser ut!! Önskar ibland att även jag fyllde år på sommaren... sitta ute, grilla, plockmat och allt sånt. Visst kan man festa till det även om man inte fyller år, men ändå, inte riktigt samma sak!

Svar: Ja jag är verkligen glad över att jag fyller år på sommaren, det är fantastiskt! älskar att kunna sitta ute och så är alla så glada just vid skolavslutningar och innan lov/semester osv. :)
AMANDA FALK

2013-05-30 @ 14:17:04
URL: http://rebeeccam.blogg.se
Postat av: Ebba

Jag ska jobba, jobba och jobba. På mina lediga dagar hoppas jag att jag hinner festa massa (första sommaren som 18, eller fyllde år i början av augusti förra året men hann inte med mkt då) och förhoppningsvis klämma in en resa nånstans till värmen! Hoppas du får en helt fantastik sommar! :) <3

2013-06-02 @ 21:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />