BEAUTIFUL EVENING

Jobbade nu ikväll och fick vara med vid stängning och se hur den rutinen fungerar. Ska även jobba stängning ett par gånger till denna vecka så det sitter. Tror jag kommer jobba varje dag nu i 2 veckor (och kanske även veckan efter det), alltså minst 14 dagar på rad. Inte trodde jag för en månad sen att jag skulle få två jobb på NK, två jobb som barnvakt och dessutom fortsätta tjäna pengar på bloggen vid sidan om. Det är ju faktiskt totalt 5 jobb och folk sager att det är svårt att skaffa deltidsjobb? Inte om man bor i en stad iallafall... Det finns Inga bortförklaringar. Det gäller bara att ha viljan och visa att man verkligen vill jobba och anstränga sig!

Tog en 30 min promenad från station istället för att vänta på bussen, fantastisk himmel va?

Kommentarer
Postat av: Lovisa

hm.. på tal om jobb.

det går nog få jobb i Stockholm. Själv kommer jag från Umeå och jag vet inte hur många CV:n jag lämnat ut den staden, men de behöver verkligen inga på sina arbetsplatser. Det finns jobb inom hemtjänsten och städ. Och ofta ska man ha erfarenhet för att få jobb. Vilket känns dumt för hur ska man få erfarenhet utan att få jobba?

Men jag flyttade till Oslo och fick jobb på en vecka. Så var man bor spelar en stor roll :)

2013-05-14 @ 12:58:57
Postat av: diana

Kan inte du berätta hur du gick tillväga för att få jobben på NK? För jag håller tyvärr inte med dig, bor också i Stockholm och har minst sagt svårt att hitta jobb. När man går runt och lämnar CV handlar det mest om tur med timingen, vilket jag inte haft. Och när man söker via annonser brukar detta droppa in sisådär 300 stycken, och då sticker man inte ut så mycket när man är 18 och ny på arbetsmarknaden, vilket leder till att jag aldrig får komma på intervju. Jag kan även nämna att jag inte är helt färsk på arbetsmarknaden utan har gjort en del plus praktik och har dessutom kassavana. Det är riktigt svårt, och jag ligger inte på latsidan utan ringer, går till arbetsplatsen, skickar mail m.m Och detta gäller inte bara mig utan även vänner i samma sits.

2013-05-14 @ 20:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />