WELCOME BEST LIFE

Godmorgon på er!!
 
Det här är nog den bästa måndagen jag varit med om. Ingen måndagsångest, ingen skola, inget jobb (haha okej vad var det där, så har mina måndagar sett ut sen december) men iallafall IDA ÄR HÄR! Vi har tre veckor tillsammans i Dubai framför oss och det har precis börjat, fantasticooooo. Jag älskar mitt liv, just nu är det fan bäst! Kommer aldrig vilja att den här tiden tar slut... Men det ska vi inte tänka på nu! Nu ska jag nämligen börja visa henne lite saker i Dubai, beachen eller poolen på något hotell, Dubai mall, mys middag och någon bar står nog på dagens planering!

Har ni förresten märkt att jag börjat uppdatera bloggen lite mer senaste tiden? Hoppas det! För jag vet att många av er önskade det. Tyvärr måste jag dock meddela att det inte kommer bli 100% fokus på bloggen under dessa sista veckor jag har här nere.. Ska försöka allt jag kan, men att njuta och göra roliga saker med bästis prioriteras före ;) Hoppas ni förstår det och inte skriver massa klagokommentarer om ni märker att jag är lite "borta". Puss! 

Typ lite livsinspiration för hur jag hade tänkt att vår dag ska se ut idag :) Alla bilder är mina och tagna i Dubai och ni hittar dem på amandafalks @ insta.

Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

Gud vad kul! :) Njut!! :)

2013-03-18 @ 13:48:10
URL: http://aamaziing.se/
Postat av: Basir Kooregani

Med tanke på att din kompis är hos dig och hon får uppleva det som du upplever i tre veckor, så vore det nice om hon kunde skriva ett inlägg på din blogg och berätta om livet där ur sin egen syn.. Hoppas du förstår! Som turist missar man mycket, men inte när man har ngn som kan mycket om Dubai. :)

2013-03-18 @ 19:47:52
Postat av: Mandy

Kollade runt på den Dubai turistinfo du skrivit under en speciell rubrik.
Väldigt bra info,du är en stjärna på att beskriva och berätta om allt. Snygga foton dessutom. Finns det kompletta och bra Dubai nyskrivna reseguider att köpa i Sverige? Dubai förändras ju snabbt. De resehandböcker som säljs nu kanske är skrivna innan Metron, innan de sista shoppingmallen öppnades, innan Dubai Marina var färdigt. Då var Dubai ju inte detsamma som nu. Om inte kanske du borde skriva en Dubai inside reseguide och publicera i Sverige och kanske även ge ut på engelska för att säljas utomlands och även i Dubai. Många åker till Dubai, det är ju en stor stad med massor att se, därmed inte helt lätt att greppa om man inte känner till "inside information". Med en bra resehandbok missar man inte det man kan tänkas gilla att se och uppleva.

2013-03-18 @ 20:00:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />