VART ÄR FACEBOOK PÅ VÄG?

Vet ni vad det första är som jag gör när jag vaknar på morgonen? Jo, tittar på min mobil som jag sover med under kudden. Allt från whatsapp, bbm, instagram… men framförallt facebook-uppdateringar är något som jag bara måste checka. Det går före frukost och till och med att kissa haha. Det är intressant att facebook har blivit så stor del av våra liv. För nästan exakt 2 år sen gick det ett rykte att facebook skulle läggas ner, kommer ni ihåg det? Jag kommer ihåg hur oroliga jag och mina vänner var för jag kan inte ens tänka mig en dag utan denna hemsida. Det roliga är att jag inte vet vad jag är ”beroende” av.  Jag bryr mig egentligen inte så mycket om vad andra gör och att skriva egna statusar är inte något jag gör så ofta. Däremot är det en perfekt hemsida för att hålla kontakten, framförallt nu när jag bor utomlands.

Jag tror facebook är vår största sociala media och det har även blivit en otroligt populär hemsida för annonsering.  Facebook siktar nu på att erbjuda spel om riktiga pengar. Detta samarbete kommer ske med nätcasinot 888. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Det känns som att folk som redan har en stor lust för att spela om pengar online mycket troligtvis kommer att hamna i ett spelberoende om detta finns tillgängligt så fort vi loggar in på facebook, eller vad tror ni? Var är facebook egentligen på väg i framtiden..


Kommentarer
Postat av: Brita

Hej Amanda! Har du några tips på vilken dag ladiesnight är bäst och vilken klubb? :)

Svar: Hej Brita! :D Mina favorit ladies night är yacht club i marinan och blends/shades i the address hotel dubai marina. Bästa klubbarna på tisdagar är vip room och mahiki :) Hoppas du får så kul, kram!
AMANDA FALK

2013-03-24 @ 19:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />