SVAR PÅ KOMMENTARER

Jag har varit lite kass att svara i kommentarsfältet senaste veckan men igårkväll gjorde jag en bomb med svar så om ni frågat något finns det förmodligen svar på det nu ;) Dök upp några längre frågor som kanske berör flera av er läsare så därför tänkte jag svara på dem i några inlägg. Här kommer första!
 
Hej Amanda! Jätte fin blogg och älskar dina uppdateringar. Jag har själv varit i dubai en gång och älskade det och blev helt kär i staden. Jag går 2:an på gymnasiet nu och funderar på att plugga psykologi i Dubai. Jag undrar bara varför du inte väljer att plugga i Dubai? Du trivs ju där som fisken i vattnet, eller vad säger du? Är det bra att plugga där och bo där?

Härligt att höra att du älskar min blogg och även kul att du gillar Dubai! Som ni vet älskar jag också den här staden och trivs otroligt bra, önskar jag kunde stanna. Engelskakursen jag pluggade här var verkligen givande och den skulle jag rekommendera flera att ta. Men jag har fått känslan av att ta en barchelor/master här inte kommer ge lika bra utbildning som om man exempelvis tar den i Sthlm/London. Vi har fantastisk utbildning i Sverige och dessutom är den gratis så om jag kommer in på Handelshögskolan och skulle tacka nej till det skulle jag vara lite osmart... Alla äldre jag pratat med som bor här i Dubai håller verkligen med mig och alla tips jag fått från svenskar i Dubai som har lite koll på utbildning osv. här säger: "Plugga i Sverige!!". Såklart skulle det vara roligare att studera här och om du är väldigt intresserad av det tycker jag absolut du ska kika runt på lite skolor och vilka utbildningar och kurser de har! Lycka till!
Bild från i höstas, dåvarande studerande svenskar i Dubai ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Amanda! Jätte fin blogg du driver. Det är såhär att jag ska åka till dubai om fem dagar, och har därför lite frågor till dig. Kan man få tag i hunters (gummistövlar), barbour (jackor), daniel wellington (klockor), odd molly (kläder)och primeboots (stövlar)? Och isåfall, är det billigare än om man köper det i Sverige? Tack på förhand! Keep up the good work (med bloggen)..

Svar: Hej Anonym! omg jag är hemskt ledsen men det är typ första gången jag inte kan svara på en enda fråga hahah... har inte köpt något av det här och det är inte så att man direkt speinger på det i shoppingcentret... brukar mest vara i dubai mall och det är världens största shopping center så ja tyvärr är det inte så att man ser så mycket förutom det man själv letar efter eftersom det är extremt många butiker och enormt utbud! men det brukar inte vara billigare här tyvärr! vissa märkesjeans och så kan i och för sig vara det och speciellt nu när dihramen är låg men annars rekommenderar jag alltid folk att köpa saker i sverige ifall man vill byta / det går sönder osv. och där gäller kvitto och garanti mycket bättre! lycka till kram och tack för dina fina ord!!
AMANDA FALK

2013-03-15 @ 12:35:21
Postat av: Jasmine

Hej jag undrar om du har tips hur man kan få bra betyg på matten och fysiken eftersom det är ämnen som man inte kan plugga in utan man måste förstå, så därför undrar jag vilken studieteknik du använde i gymnasiet och hur du gjorde för att förstå uppgifterna och lösa dem? Hoppas verkligen att du kan svara :)

2013-03-15 @ 14:13:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />