SINGAPORE DAY 2

Tack vare en Singapore guide hann jag allt detta i måndags: Utsikten från baren KuDeTa, poolen i Marina bay hotel, Boat quay and Clarke quay, drink i vackra Fullerton hotel som varit ett gammalt postoffice, China town, japansk lunch, långpromenad på Orchad road, Raffles by day och även lite poolhäng på hotellet (somnade eftersom jag knappt hade sovit en riktig natt på 4 dygn, vaknade för sent och fick skynda mig som ett jihu för att komma i tid till flygplatsen). Självklart blev det en massa bilder från dagen!
Utsikt över havet, fantastiskt vackert.

Den omtalade poolen uppe i Marina bay sands hotel.
Utsikten över financial center från KaDeTa baren på 57:e våningen.
Prommis i fina Clarke quay och Boat quay var verkligen mysigt.

Japansk lunch, kunde inte bestämma oss så båda tog "ladies kit" vilket var lite av allt från menyn för tjejer som inte kunde välja, smart restaurangidé! Vet inte vad jag åt med det som ser ut som köttbullar var godast. Och sushin såklart! Men också det längst ner till höger som var som en laxröra :) Okej... allt var gott förutom soppan!

Så här vackra var kyrkorna i Singapore.
Efter huvdgatan låg gröna parker och ovan ser ni en träningsplats där det under taket fanns hantlar och madrasser för den som ville styrketräna lite vid "dammen"/poolen.

Man glömmer nästan att Singapore är ett tropiskt land under Thailand och Malaysia men när man kom in i parkerna och det såg ut som en regnskog blev man påmind. Fuktigheten i luften var också extrem.

Ett vackert museum jag gick förbi, visst är byggnaderna fina och allt är så rent överallt!
 
Kända Raffles hotel från baksidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />