PIÑA COLADA PINNAR

Jag har precis gjort piña colada pinnar som jag tänkte prova imorgon och bjuda bästis på när hon kommer ifall de blir lyckade. Jag älskar ju piña colada så det känns inte som det kan bli fel. Vet dock också att denna exotiska söta drink är den mest kalorifyllda drinken. Men mest kalorier menas ju inte alltid som mest onyttig. Exempelvis innehåller nötter med kalorier än godis och cola light innehåller minde kalorier än färskpressad apelsinjuice (nått att tänka på för mig som varit ett litet kalorifreak)... Om man har sockerfri ananasjuice och kokosmjölk i en drink tycker jag den känns helt ok ändå med lite vitaminer och bra fetter ;) Vi kan ju alltid låtsas! Här är iallafall receptet på glassarna:
 
Ingredienser
1 dl hackad färsk ananas
8 pinnglassformar (à ca 1/2 dl)
2 1/2 dl ananasjuice
1 dl extra krämig kokosmjölk
3 msk kokoslikör (t.ex. Malibu)
1 msk ljus rom

Fördela hackad färsk ananas i pinnglassformar. Vispa ihop ananasjuice, kokosmjölk, kokoslikör och ljus rom. Häll upp i formarna och sätt i pinnarna. Låt stå i frysen över natten. Skölj formarna hastigt i ljummet vatten. Lossa glassarna och servera.
 
"Populär drink nu som isglass! Kokosmjölk, ananasjuice, ljus rom och kokoslikör blandas i isglassformar tillsammans med färsk ananas. Läskande och skoj på vuxenkalaset." (Ica)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />