DUBAIFRÅGOR

Hej! Jag ska förmodligen snart åka till Dubai och skulle uppskatta om du kunde svara på lite frågor :) Om man vill hänga på stranden och bada kan man göra det på någon allmän strand eller gör man det på hotellen? Och kan man bara gå till ett hotell och hyra solstolar osv på deras strand? Vad tycker du att man "måste" gör i Dubai? Vilken månad tycker du det är bäst att besöka Dubai?
 
Hej! Jag antar att du inte är en bloggläsare utan hittat min blogg genom att googla runt om Dubai. Det är väldigt många som gör det och jag får extremt många frågor från folk som inte läser min blogg. Självklart försöker jag svara på så mycket jag kan både på kommentarer och på mail men jag rekommenderar att ni först tittar in under kategorin "Dubai (frågor & svar, tips, guider mm.)" där ni finner en massa info om Dubai! Jag har svarat på alla dina frågor flera gånger tidigare i bloggen. Tack och hej, ha en fantastiskt semester!!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Kan du inte göra ett inlägg med london tips? Har kollat men kan inte hitta något.
Kram

Svar: Hej Linnea!! Jag har aldrig bott i london så kan inte så mycket om den staden mer än att jag varit där massa weekends och mest bara gjort de vanliga sakerna som shopping, gå i parker, lite turist-grejer och party på deras populäraste klubbar, nothing special egentligen... Du kan säkert hitta mycket bättre london tips i någon london-blogg, googla!! Kram
AMANDA FALK

2013-03-16 @ 10:26:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />