DESTINATION UNKNOWN

Natten mellan lördag och söndag drar jag iväg på en tvådagarsresa! Det är första gången jag reser själv, har ju dock flygit själv säkert hundra gånger sen jag var 13. Men har jag alltid åkt för att hälsa på vänner jag känner eller så har jag varit på semester med familj/kompisar. Var ju i Doha själv i höstas fast det var bara några timmar så det räknas inte men nu ska jag bo på hotell själv, omg vad spännande! Kanske hittar några sköna människor att hänga, vem vet? Har bokat ett hotell som ska ligga mitt i staden och vara super lyxigt, hoppas det stämmer! Kommer fram på söndagseftermiddagen så jag har söndag kväll där plus hela måndagen. Ska bli så kul! Någon som kan gissa vart jag ska? ;)

Kommentarer
Postat av: Anna

Singapore? ;) hoppas det, dit ska jag i höst och plugga så vill gärna se bilder!

2013-03-07 @ 08:59:33
Postat av: Johanna E

Åh vad kul! Har ingen aning om vart du ska men efter man läste kommentaren ovan kan man läsa att den står SIN gissar jag också på Singapore :)
Hard några tips på klubbar i LDN? Både vardagar och helger?

2013-03-07 @ 15:19:07
Postat av: pilla

Underbart med Singan! Ha det toppen! Du borde stanna en dag till, en dag är lite lite. Missa inte Marina bay sands, Raffles - dricka singapore sling och äta jordnötter, eller iaf skala, Clarque quey (party), Avalon-Pangea-Zouk (klubbar), Orchaid road, sol och bad på Sentosa, New Asia bar är också helt okej - grym utsikt! Enjoy big time!

2013-03-08 @ 04:42:34
URL: http://pernillabredolt.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />