BYE BYE DUBAI

Klockan är 1 på natten här och jag ska hoppa in i en taxi till flygplatsen nu. Har bara med mig handbagage och åker business så det är skönt för då kommer jag verkligen kunna somna ombord. Planet går kl 03, flighten tar ca 7 h och med tidzonsbyte så landar jag inte förrän kl 14 imorgon, det blir alltså storfrukost på planet. Älskar lyxig flygplansmat! Åker Airbus 380 och det är första gången jag får sitta på översta våningen i det flygplanet. Synd bara att pappa inte kör utan sitter samtidigt i luften till New York. Visst är det coolt att vi idag kan ha ett flygplan med flera våningar som har bland annat bar ombord och tar mellan 500-850 passagerare (beroende på bolag och klasser) och väger nästan 600 ton vid start? Det slutar aldrig imponera mig och jag njuter av att flyga det. Pappa däremot tycker inte det är speciellt roligt, det mesta går ju ändå på autopiloten.
 
Lämnar laptopen hemma och tar istället med mig systemkameran för att ta en massa bilder. Det blir alltså inga uppdateringar de närmasta två dagarna men vi hörs på tisdag när jag är tillbaka, visst ska det bli spännade att se bilder och höra hur det varit där? Jag är så excited!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Once you go business you never go back!
Kan tänka mig att det är samma sak med first class så det är bäst att skippa det :)

Svar:
AMANDA FALK

2013-03-10 @ 08:11:59
Postat av: Sara Ekman

Have fun! :)

Svar:
AMANDA FALK

2013-03-10 @ 14:43:30
URL: http://aamaziing.se/
Postat av: Fanny Sahlin

Oh ska du till Singapore? Jag mellanlandar där om några dagar, då jag ska till Thailand. Har hört att Singapore ska vara fint så nästa gång blir det nog ingen mellanlandning utan det blir nog att jag stannar där. Njut på bara :)

Svar: Åh ja vad roligt!! :D singapore var fantastiskt!! du måste absolut stanna där någon natt, kramisss
AMANDA FALK

2013-03-11 @ 15:41:12
URL: http://fannysahlin.blogg.se
Postat av: Jennifer

Åh vilken fin väska!!

2013-03-11 @ 17:19:16
URL: http://jenniferl.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />