SUN TOUCH

Sagt och gjort! Mellan jobbet och barnvaktandet köpte jag en nivea self-tan, tog en 30 minutare i solariumet och smörjde in mig med brun-utan-sol-krämen efteråt för extra effekt. Jag är mycket medveten om solariumets fruktansvärda risker och att sola under farlig strålning är inget jag förespråkar. Jag måste medge att det här kanske var 6:e gången i mitt liv jag solar solarium och jag visste knappt hur det funkade med tiden så jag stressade in och slet av mig kläderna men sen visade det sig att det var jag som tryckte på "on" knappen där inne. Senast jag solade var ett år sen innan studenten så jag gör det bara ett par gånger innan speciella tillfällen om jag behöver någon nyans brunare kulör på kroppen. Detsamma gäller brun-utan-sol.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det finns en sak jag stör mig riktigt grovt på. Du tyckte ju någongång att invandrarna ska anpassa sig till den svenska kulturen menGÅNG PÅ GÅNG ser jag dig på foton i Dubai med kortkort och urringat. Du respekterar int alls deras kultur amanda!!!

Svar: på gator/stränder/hotel går alla I bikini/korta shorts osv. och även på nattklubbar har 100% av tjejerna uringning och korta klänningar. det är så det är där och det finns ingen som säger att det är respektlöst, tror säkert bara de muslimska killarna helt ärligt gillar det haha... så jag behöver inte köpa några speciella klänningar för att gå ut I Dubai utan kan köra på mina vanliga och då har jag inte ens "avklätt" jämfört med de flesta andra tjejerna. I shoppingmallen går jag naturligtvis inte I kortkort för där har de dresscode att man ska ha respectful clothing och då har jag självklart det.
AMANDA FALK

2013-06-06 @ 16:32:13
Postat av: Anonym

Anonym; tänkte svara åt dig, i Dubai ska man respektera deras kultur med att täcka sig på shopping malls och under dagarna, men annars kan du se ut som en prostituerad på klubbarna, inte för att Amanda ser ut som en men det är fritt fram på nätterna där !

Svar: haha tack för svar, underbart! bra timing d¨jag inte varit inloggad på flera dagar :)
AMANDA FALK

2013-06-07 @ 20:01:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />