X-MAS & FULLMOON PARTY

Nu till en till bildbomb från Thailand! Bilderna är från julafton på Phi Phi island och fullmoon partyt på Koh Phangan. Några bilder på nyårsafton togs tyvärr inte för vi vågade inte ha med något annat än oss själva och cash i BH:n. Jag ser inte ut som vanligt som jag brukar göra på party, Thailandsparty är något anant än Dubai om man säger så. Här var det träningsskor, svettiga frisyrer och avslappnade kläder som gällde - inte tighta klänningar, fina smycken och mycket smink... Fullmoon partyt var kul att vara på en gång och något jag rekommenderar om man inte varit på något liknande, däremot skulle jag inte palla vara med om det igen. Phi phi island var lite av en besvikelse som jag redan berättat men vi hade iallafall jätte trevligt ändå och julafton var toppen!

Julafton började med mysig thaimiddag på stranden på PhiPhi island. Därefter glögg, kalle anka & pepparkakor på den svenska baren.
Sen blev det fire show i vanlig ordning.
Och fire limbo med mest fulla britter som tror de är bättre än det är och börjar brinna...50% på PhiPhi var nog svenskar så julafton blev galen och lyckad!
Brun taggad Amanda på fullmoon party!
Jag och killar från Sydafrika som vi hängde en del med!


På julafton hittade jag strawberry daiquiri buckets men på fullmoon blev det mojito istället.

Vi hamnade uppe på ett podium varifrån vi kunde se hela beachen (bilden är bara en liten liten liten del) och jag har aldrig i hela mitt liv skådat så många människor på en och samma plats. 70 000 pers var på fullmoon den 28 dec och säkert ännu mer på nyår för då kändes det ännu trängre..

Kommentarer
Postat av: pilla!

Gött! Ser precis ut som när jag var där, vi stod också på några bord och någon scen och maxade. Man vill ju inte stå i äckelsanden där alla pissar och allt skit är!

2013-01-30 @ 22:18:06
URL: http://pernillabredolt.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />