THANK YOU GUYS

Godmorgon på er! Bara jag som är uppe med tuppen och nu undrar ni allt var jag ska göra va? Har jag blivit så knäpp att jag ska ut och springa vid kl 6 eller något annat lustigt. Nej då ni får veta sen!
 
Nu vill jag bara tacka för alla jätte fina kommentarer på senaste tiden. Det var super kul att läsa vad ni vill läsa mer om här i bloggen så tack snälla för alla tips och åsikter! Meningen var ju att ni skulle önska inlägg men det var flera som började ställa massa frågor också (vilket bara var kul!) så jag får svara på dem allihopa i ett inlägg. Sen lovar jag att ni ska få ta del av lite mer av min mat & träning för det verkar som de flesta av er vill ha motivationstips, recept, kosttips osv. Mer info och bilder härifrån Dubai önskade ni också och det kommer upp regelbundet hela tiden som ni vet! Tar åt mig massor av kritik och åsikter och vill svara på allt ni undrar så länge det inte är för privat. Stora kramar till er alla hundratals människor som kikar in på min blogg varje dag!

På frågan hur mitt hår ser ut: det ligger uppe massor av bilder på mig och mitt hår från senaste tiden sen jag blivit lite blondare så det är bara kika igenom de senaste månaderna i arkivet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />