STOCKHOLM BABY

Vet ni vart jag är? Ni som följer mig på insta har nog kanske sett att jag drog norrut igår och flög hem till Stockholm via Köpenhamn. Som jag förklarat förut har jag inget visum i Dubai och kan därför bara stanna 30 dagar i rad. Tack vare det fick jag resa ett par gånger till London i höstas, en snabbis till Qatar och så var jag ju även i Thailand över julen.

Denna gång kände jag att det var dags för att hälsa på mamma, lillebror, släktingar och vänner i Stockholm eftersom jag inte varit här sen augusti. Kan ni förstå att det var ett halvår sen jag var hemma i mitt (mammas) hus och i min hemstad. Aldrig har jag varit borta så länge från Sverige förut! Jag stannar en vecka och ska försöka träffa så många personer som möjligt som jag saknat så mycket. Ikväll har vi haft överraskningsmiddag för kusinerna som inte hade en aning om att jag var i Sverige. Super trevligt och väldigt god trerätters, som jag även fick äta igår på planet, lyx! De göder en verkligen på Emirates så det är alltid lika skönt att kunna göra en säng av stolen, titta på film/gossip girl eller sova några timmar innan nästa omgång mat ;)
4 sidor lång meny med bar service, breakfast, lunch och dessert. Finns alltid två förrätter att välja på, sallad, soppa, tre olika huvudrätter samt fyra olika efterrätter.
Varma nötter, sallad, bröd, juicer, scampi, lax med rotfrukter och klyftpotatis (som inte är med på bild), ostar, frukt, kex och champagne. Inte undra på att jag alltid får ont i magen när jag flyger..

Kommentarer
Postat av: Julia

snälla, ät inte scampi. Kolla på den här videon så vet du varför: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r9u6D2qGwXo

2013-02-01 @ 00:15:46
Postat av: Anonym

vad är det för väska?! :O

Svar: mulberry del rey :)
AMANDA FALK

2013-02-01 @ 12:41:57
Postat av: pilla

Gött med Sthlm! Eller hur, EK business behöver man verkligen inte svälta när man åker! Åkte SIN-DXB DXB-LED nu efter nyår och man behövde ju inte äta på flera dar efteråt och ändå åt jag långt ifrån alla deras måltider!

2013-02-01 @ 19:34:51
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Jessica

Varför bor du i Dubai? :) eler vart kom iden ifrån snarare sagt. Är det något du alltid velat göra ? . Sen undrar jag om det är mkt dyrare med shopping och sånt där ? :)

2013-02-01 @ 22:41:07
Postat av: Matilda Wikblom

Åh så lyxigt!

2013-02-03 @ 20:40:47
URL: http://fashionsafari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />