ENJOYING THE DAYS

Hej på er! Vi har haft så för mycket för oss senaste dagarna men tänkte bara lämna några rader innan jag somnar så ni inte undrar vart jag tagit vägen. Hedvig, Jocke och jag har nämligen haft en massa äventyr för oss, varit på xcat båtrace hela dagen igår och idag, varit ute på tre mysiga middagar de senaste kvällarna och sprungit på lite olika klubbar/barer. Imorgon ska vi ut på en båt hela dagen, sola, bada och ha en härlig sista dag tillsammans innan de åker till Thailand! Nu är klockan halv två här, ni glömmer väl inte tidskillnaden, och det börjar bli dags att få några timmars sömn då det inte blivit så mycket senaste veckan. God natt på er, ha en trevlig lördagskväll!
Här i hamnen vid marinan har vi spenderat senaste dagarna på båtrace. Fler bilder kommer imorgon om jag får igång fotoprogrammet på min dator som kraschat och varit inne på lagning (och alla programm + bilder + dokument här försvunnit) kaos.

Kommentarer
Postat av: Louise

Hej! Jag ska till dubai om 1 månad ungefär! Så de hade varit jätte snällt om du kunde svara på några frågor här i kommentarsfältet bara!
1. Hur mke kostar en juicy dress ungefär? Alltså är de typ 1000:- per del eller närmare 500:-?
2. Har vs butiken på the dubai mall öppnat än?
3. Finns det uggs i dubai? Och hur mke kostar dom typ isf?
4. Finns de hollister eller aberombie? Vart isf?
Hoppas du kan ta dig tid och svara, hihi
Kram! :)

Svar: Hej Louise! Maila mig för svar :) Tack!
AMANDA FALK

2013-01-27 @ 11:48:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />