VIP ROOM DUBAI

Idag startade jag dagen med mitt klassiska träningspass, nu vet ni vad min 3-4-3 runda innebär. När jag kom hem gjorde jag en brakbrunch med nypressad apelsinjuice, ananas- & mangosmoothie, kokt ägg och massa gott knäckebröd med bregott. Ska nu hoppa i bikinin och försöka få ett par soltimmar på Shangri-La hotel för att inte tappa min Thailandsbränna helt, vilket jag i och för sig redan gjort.

Ikväll ska jag ut med min svenska vän Karin och ett gäng andra vilket jag verkligen ser fram emot då min överskottsenergi vill göras av på någonting annat än träning! Vi ska testa på en ny klubb som öppnade här för ett par veckor sen. Den kommer från Frankrike och heter VIP room, finns i Paris, St Tropez, Cannes, Monaco och nu även i nyöppnade hotellet JW Marriott Marquis i Dubai super nära mig! (Ni 3 svenska bloggläsare som jag träffade på XL i fredags, jag kommer inte till Shades/Blends i Address ikväll som jag lovade eftersom det blir världens omväg. Börja där ni med deras ladies night och strawberry daiquiris och kom sen till VIP room vid midnatt istället, ni står på listan under mitt namn. Bäst om ni mailar mig under dagen så ni kan få mitt mobilnummer. Sorry alla andra bloggläsare för onödig info till er.) Hoppas ni får en trevlig tisdag!
Recension om denna klubb + ny nattlivsguide för Dubai kommer senare i veckan! Ni ska veta hur många ni är som mailar mig och frågar efter partytips i Dubai trots att jag bloggar om klubbar/barer hela tiden. Ni verkar inte heller få nog av party! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />