VALENTINES ROSE

När jag kikade runt på bloggar den 14 februari var det som om flera tyckte det var en tråkig dag att vara singel på, tjejer med pojkvän tyckte "stackare er som är ensamma" haha va!? Jag har alltid varit singel men jag älskar alla hjärtans dag ändå! Det är väl ett perfekt tillfälle att mysa lite extra med dem man tycker om eller t.ex. göra storfrukost på sängen till sina föräldrar eller syskon, köpa små presenter till sina bästa vänner, skicka söta sms eller gå ut och äta med familjen. Eller ännu bättre, gå ut och vara glad åt att man kan spana på flera killar för att kanske hitta en man kan ha en romantisk dejt med på vilken dag som helst, inte just den 14/2.
 
Jag tror aldrig man ska deppa för att vara singel för jag vet flera av mina vänner som önskat att vara någons flickvän som sen blivit det och sagt "varför njöt jag inte lite mer av singellivet, det var ju så roligt!". Jag tror inte heller på att man ska leta efter ett förhållande, det dyker upp när man minst anar det, eller vad säger ni?
Hade turen som fick många "Happy Valentines Day"-önskningar av killar, söta meddelenaden av vänner, mysmiddag med pappa samt massa champagne och ros när jag gick ut på kvällen. Varför deppa för att vara singel? 

Kommentarer
Postat av: amanda

Hej!
Jag skulle bli såå glad om du ville svara på en fråga om Dubai!
Vi tänker ev. Åka dit runt Eid (i oktober).
Några dagar före, samt några dagar efter. Är allt öppet som vanligt efter Eid?
Butiker, resturanger osv :)

Svar: Hej Amanda!! Åh vad roligt att ni funderar på att åka till dubai :D Ja allt är öppet som vanligt efter Eid :) Ramadan i Juli är enda gången då de flesta allmänna restauranger som ligger i shoppingcenter och på gatorna är stängda till solen går ner. Dock är de i hotell alltid öppna! Under ramdan är även klubba roch barer stängda men i Oktober så kommer allt vara öppet gällande shopping, restauranger, nattliv osv. förutom om det möjligtvis kan infalla en drynight (då serveras det inte alkohol under en kväll), och det händer lite då och då.
Ha en fin kväll! MVH Amanda
AMANDA FALK

2013-02-18 @ 20:27:49
Postat av: pilla

Det här med att vara singel och inte har jag funderat på så sjukt mycket genom åren. Har aldrig haft något stabilt förhållande. Är sjukt kräsen, det är nog den främsta anledningen. Att lägga sitt liv på någon som man irriterar sig på allt för mycket vill jag inte göra samtidigt finns det nog ingen som är helt perfekt och nu är jag "jättegammal" men då har jag blvit ännu mer kräsen för att inte slösa tid på någon som inte är mr right.... vem sa att livet var enkelt liksom?! Men alla hjärtans dag är bra iaf, vill man inte fira så behöver man inte :)

2013-02-18 @ 20:48:32
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Matilda Wikblom

Yo go girl ;) Håller fullkomligt med, alla hjärtans dag handlar inte bara om par i förhållanden utan också personer i sin omgivning som betyder mycket :)

Svar: ja verkligen! så sant :D ha en fortsatt fin kväll, kram sov gott!
AMANDA FALK

2013-02-18 @ 21:43:29
URL: http://fashionsafari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />