SWEDISH FOOD

Min väska har äntligen kommit fram! Som jag berättat försvann den i Köpenhamn när jag mellanlandade eftersom det strulade med mina flygningar. Har väntat 5 dagar och jag trodde det var kört då danskarna ringde och sa att den var i Dubai medan personalen på flygplatsen här inte hade mottagit någon och sa att den var kvar i Danmark. Dessutom hade den försvunnit i datorsystemet men nu är den iaf framme via Tyskland till en glad Amanda! Vägde den hemma i Sverige med alla kläder (15 kg) och packade sen i de svenska matvarorna jag ville ha med mig ner. När jag kom till Arlanda sa de att jag hade övervikt på 1 kg för då vägde den 24 (9kg mat hahaha) och på SAS får man bara ha 23 vilket är helt sjukt och jag förstår inte att alla klarar sig... När jag åkte hem från Thailand vägde min väska 32 men då åkte jag tur nog EK business och där får man ha 40. Bra att de iallafall oftast är snälla vid check-in, jag har aldrig behövt betala övervikt, har ni gjort det? 
 Bregott, gott knäckebröd, olika sorters mjukt bröd, bästa funlight saften till sangria blanco, svensk hård honung och naturgodis är vad jag saknar här nere. Köpte också ett par kg lösgodis till svenska vänner. Jag gillar dock inte sånt godis. 

Kommentarer
Postat av: Olivia - young on the road

omg vad gott. Tycker dock du borde köra på wild-berries funlight? =)

Svar: moms moms :D ja den är också super god men finns massa olika liknande sånna smaker här :) dock ingen äpple-pärson :P
AMANDA FALK

2013-02-11 @ 21:50:18
URL: http://youngontheroad.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />