NIGHTMARE

Vilken hemsk resa jag fick tillbaka till Dubai, ni anar inte... Började redan på Arlanda där de trodde att jag inte kunde åka med planet till Köpenhamn men i sista sekund fick jag åka med som "flyvärdinna" och sitta på en sån där oskön klappstol. Väl i Köpenhamn tog jag det hur lungt som helst och såg framemot lite champagne, varma nötter och 3-rätters i business och sen skön sömn på det för jag var jätte hungrig och jätte trött. Men i gaten fick jag beskedet att jag inte kom med planet, tack för den. Själv i Danmark, inga pengar på dubaimobilen, mitt svenska sim var spärrat, dock funkade wifi men mamma var på ett plan till Åre och pappa till Hongkong så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Skulle gå och hämta mitt bagage men efter 2 timmars väntan och bråk med arga danskar så övergav jag min väska och sket i den, de hittade den helt enkelt inte (hoppas den kommer hem hit inom några dagar). Sprang ut till en service disk och lämnade in mitt pass och frågade om det fanns någon bokning under mitt namn, vilket det gjorde! Lufthansa till München.
 
Mamams kompis hade snällt nog fixat det under tiden så jag flög till München och där jag fick vänta till senkvällen. Kändes sådär att ha rest i 12 timmar och inte kommit längre än Tyskland. Väl på kvällen visade det sig att jag hade två bokningar till Dubai, en på Emirates och en på Lufthansa och de gick samma tid så jag chansade på Lufthansa för den var inte lika fullbokad... och för första gången på ett dygn hade jag lite tur och kom med i apklass (pappas ordval) längst bak där jag trängdes med feta tyskar och äcklig mat menmen. Dog av trötthet när jag landade i Dubai imorse så jag har sovit 10 h under dagen. Ikväll ska jag fira med fest att jag är tillbaka i älskade Dubbz!

Home sweet home. Morning fish eye pic från balkongen. Äntligen tilbaka i älskade Dubai efter mardrömsresa!

Kommentarer
Postat av: pilla

Fy vad jobbigt! Ett tips, åk EK via St Petersburg nästa gång. Sist jag åkte hem från DXB var vi typ 30 pers på flyget plus att man behöver vänta typ 1,5 timmar på SAS till ARN därifrån!

2013-02-07 @ 18:45:41
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Tove

Det där lät lite jobbigt. Men apklass? Haha.

Svar: hahah alltså min pappa.. :P jag var iallafall överlycklig att komma med!
AMANDA FALK

2013-02-08 @ 09:34:15
URL: http://www.tovesutopia.blogg.se
Postat av: Anonym

Apklass? Hoppas du inser hur sjukt bortskämd du är. Lever på dina föräldrars pengar, åker business Class hela tiden? Festar, hänger med vänner och thats it.

Alla har det nt så bra som du, de flesta åker med "apklass", om vi ens får chansen att åka nånstans.

2013-02-10 @ 17:09:34
Postat av: Anonym

Apklass? och detta kommer från en Pilot. Amanda Falk, det är noterat

2013-11-06 @ 17:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />