I'M NOT AFRAID

Efter min prommis vid kl 12 så har jag hängt med pappa hela dagen. Vi solade och badade på Shangri-La och hängde i bubbelpoolen i eftermiddagspoolen och bara pratade om allt och ingenting (pappa-dotter tid), jag lagade middag (till honom) och så har vi sett på ett par filmer på kvällen. Saknade bara te & choklad (inte popcorn & cola) men det var mysigt ändå! Vi såg skräckisar och jag älskar det, jag kan inte komma på senast jag var rädd i verkliga livet men skräckfilmer får mig att hoppa till och bluda eller hålla för öronen. Annars är jag inte mörkrädd, aldrig rädd för att bli påhoppad eller att nått ska hända när jag går ensam ute på nätterna, inte flygrädd, inte rädd för att prata inför folk, träffa nya människor, göra stora prov och inte rädd för att det ska hända något hemskt för någon jag står nära eller liknande. Händer det händer det tyvärr och jag tror inte det går att undvika så mycket eller göra något åt. Man kan inte leva ett liv med rädla, usch vad jobbigt. Jo en sak är jag verkligen räääädd för och det är spindlar, jag har fobi, börjar alltid gråta och får panik.

Har ni någon favorit skräckis eller några bra att tipsa mig om?

Kommentarer
Postat av: Olivia - young on the road

Jag håller totalt med om det där med rädsla. Man kan inte låta det kontrollera ens liv. Jag ska ju resa sj till Asien nu och fastän det är lite läskigt så ska det inte hindra mig. Jag skrev lite om det här. :)

http://youngontheroad.com/2013/02/08/how-to-combat-the-fears-that-are-stopping-you-from-travelling/

Svar: Åh ja visst är det så!? självklart kan man inte gå runt och vara rädd hela tiden.. :) Stort lycka till på din Asien resa! Kul att läsa inlägget du skrivit, så sant, kram!
AMANDA FALK

2013-02-21 @ 15:01:07
URL: http://youngontheroad.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />