GIVE ME A MAKE OVER

Jag är en nattuggla ut i fingespetsarna alltså. När jag gick i gymnasiet nattpluggade jag alltid alltid, kunde fokusera och jobba så mycket effektivare på natten. Här nere hjälper det ju inte att jag kan sova hur länge jag vill på dagarna eftersom jag då får svårt att somna på kvällen. Igår somnade jag vid kl 7 på morgonen och sov till kl 15 på eftermiddagen idag, typiskt, hur ska jag vända det här? Det finns bara en lösning och det är att ställa alarmet tidigare och tidigare för varje dag och faktiskt gå upp när det ringer.

Nu ska jag fortsätta på mitt lilla top model marathon. Hade inte sett något avsnitt så jag har kört från start till det senaste avsnittet som jag ska se nu. När jag såg make overn kände jag, OMG jag vill också ha en make over av en super duktig känd frisör & stylist. Haha förstår inte att en av tjejerna inte gick med på att klippa sig? Snacka om att inte bry sig om tävlingen och chansen att bli en känd modell om man inte ens kan offra lite hår. Hur kan man dessutom inte lita på dem? Alla blir ju så mycket snyggare efter!
De sa att hon inte passade i brunt för hon har så galen personlighet och jag kände lite samma i höstas då jag blev guld-ljusbrunett/mörkblond istället. Kanske borde testa på rött någon gång också?
Dessa två tjejer tycker jag verkar vassast hittills så jag hoppas Pamela eller Josefine G vinner!

Kommentarer
Postat av: Maja

Oj, jag tycker verkligen att alla tjejer var snyggare före makeovern.

Svar: Va är det sant Maja? :) Haha vad lustigt!
AMANDA FALK

2013-02-20 @ 00:37:31
Postat av: pilla

Grymt snygga efter bilder. Hoppas jag hinner se senaste avsnittet ikväll.

Svar: Ja visst! Så snygga frisyrer :)
AMANDA FALK

2013-02-20 @ 07:48:29
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Sara Ekman

Jag tycker Josefin G och Shams är snyggast, men älskar Malins personlighet, så jäkla rolig!! :)

Svar: Ja Shams är också sjukt snygg!! Hejjar på Josefine G nu :D Malins personlighet, störtskön, haha lovar att jag också hade varit den där "apan" i gänget, det behövs en av varje typ för att det ska vli kul att titta på. De andra tjejerna är nästan lite för lugna, blir ju inget tjaffs eller nått :P Kram Sara!!
AMANDA FALK

2013-02-20 @ 22:21:47
URL: http://aamaziing.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />