BRUNBLOND

Jag träffade en läsare för första gången för inte så länge sen och det första hon sa var "Men va är du blond?". Själv skulle jag aldrig säga att jag har blont hår nu men jag är inte brunett heller, speciellt inte här nere då de flesta är mörkare och tycker man är ljusblond när man har ljusbrunt hår... I Sverige måste man ju nästan vara vithårig för att bli kallas blondin. Iallafall hittade jag den här bilden som man ser mitt hår rätt tydligt från alla håll. Det är min naturliga ljus/mellanbruna grund och sen har jag gjort massor av slingor på det + att det solblekts rejält. Så som ni ser går det inte att säga om det är brunt eller blont. Nu håller jag på få utväxt igen som jag måste fixa, fy vad jobbigt det är. När jag flyttar till Sthlm ska jag bli riktig brunett igen, saknar det lite :)

Kommentarer
Postat av: hej

Ska du flytta tillbaka till Sverige? Trist

Svar: yes det ska jag!
AMANDA FALK

2013-02-28 @ 19:32:31
Postat av: Annie

meeen nej du är helt klart mörkbrunett! Ifallafall om man kollar på din naturliga, på din header, på bilden är typ typ mellanbrunnet! Jag anses som väldigt blond här hemma, och jag är verkligen inte vithårig! Jag har mer naturlig blond färg liksom!

Svar: fast bilden på headern har jag ju tonat mörkbrunett. men ja jag är ju såklart brunett naturligt men vad jag är nu är frågan eftersom det är väldigt solblekt + slingor! :) jag vet ju såklart att jag är brunett i grunden (mellanbrunt typ) men nu är det väldigt ljusbrunt-mörkblont... aja who cares!? :D
AMANDA FALK

2013-03-06 @ 18:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />