10TH OF FEB 2013

Inatt somnade jag inte förrän kl 5 vilket innebar att städerskan väckte mig med damsugaren i eftermiddags. Förut kom hon lördagmornar vilket jag hatade så jag bytte till eftermiddagar men till och med då väcker hon mig och ska bädda min säng innan jag ens lämnat den, hahah usch vilket i-landsproblem det där lät som.
 
Anyway, jag har spenderat dagen med att jaga Missoni handdukar och mitt bagage från Köpenhamn. Dock inga framsteg i något av dem. Det först nämnda på grund av att den nya Missoni home collectionen som Harvey Nichols tagit in inte alls är lika fin som den förra så då fick det va och min stora rosa resväska är kvar i Köpenhamn vilket gör mig galen för de har raderat "ärendet" ut datasystemen så om den inte kommer med morgondagens flight får jag personligen åka till Danmark och leta. Blev därför sur och bättrade på humöret med shopping samt en Pinkberry & Lindt white chocolate innan gick på ett möte. Vid kl 22 drog jag sen ut på min vanliga träningsrunda ner till beachen, härligt med kvällsträning då det inte är så varmt!
Pinkberrys pomegranate och mango frozen yoghurt without toppings, mandylicious. 
Min träningsrunda: powerwalk 3km + löpning 4km + powerwalk 3km = 1 mil på 1,5 h. 

Kommentarer
Postat av: Sam

Åh ser så gott ut med Pinkberry :-D


Säljer H&M skinnjacka, vårjacka, kappor, Björnborg väska, mobilväska, mössor med päls, skor och mycket annat, auktionerna tar slut snart! http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2441003

2013-02-10 @ 15:21:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />