TRIPS SINCE JUNE 2012

Så härligt med solsken och vårväder men jag kan inte låta bli att fortfarande tycka det är lite för kyligt. Funderar på om jag ska önska mig någon sommarresa i present när jag fyller 20 för man vet ju aldrig hur svensk sommar blir. Under de senaste 10 månaderna, sen jag tog studenten, har jag rest en hel del vilket jag önskar att jag bara kunde fortsätta med.

Det började med att jag flyttade till Dubai 17 juni där jag fick besök av min vän Clara i 2 veckor under sommaren. Under juli månad åkte jag på en dykutflykt i Oman. I slutet  på juli åkte jag sen hem via Barcelona och Ibiza (där jag stannade några dygn för SHM & D. Guetta) till Stockholm 2 v för att spendera den härliga sensommaren här. Sen åkte jag tillbaka till Dubai tillsammans med min vän Carina som hälsade på 1 vecka. Började min engelskakurs 2 sep och eftersom jag inte sökte studentvisum så var jag tvungen att lämna landet var 30:e dag. Första två resorna i september och oktober blev till London för att besöka mina vänner Olivia & Carina. I oktober fick jag först besök av mamma en vecka och sen kom Kasper på höstlovet. I november flög jag till Qatar, Doha, under en dag och den resan blev en smärre katastrof... Blev ett par turer till Abu Dhabi under den månaden och jag besökte den coolaste klubb  jag någonsin varit på. En annan vän, Hedvig, kom också ner till mig i 3 v innan jag slutade skolan och vi flög till Phuket innan jul. Spenderade julafton på PhiPhi och nyår på Koh Phangan innan vi drog oss upp mot Bangkok för galen shopping. Jag har nog aldrig varit så lycklig av att flyga hem (Dubai) som jag var efter de 3 v i Thailand. Var så sjuk och firade med massa mat och champagne ombord samtidigt som jag grät glädjetårar av att faktiskt slippa Thailand och komma tillbaka till min favoritstad i mitten på januari. I februari blev det en veckas besök i Stockholm som jag då inte hade varit i på över ett halvår. Sen kom Kasper på påsklovet och jag fick även 1 veckas besök av Mimmi. I mars fick jag testa på en weekend i Singapore vilket var supercoolt! Sen kom Ida 3 hela veckor till Dubai och vi hade bästa tiden någonsin. Vi fick också en weekends besök av min gamla barnvakt Evelina. Jag stannade så länge jag kunde i Dubai (och några dagar till, slapp betala i passkontrollen tur!!) och flyttade tillbaka till mamma i Sthlm 11 april. Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden 10 månader och göra om detta, det har varit ett helt fantastiskt rese-år!
 
U.A.E, Oman, Spanien, Sverige, England, Qatar, Thailand & Singapore = 8 länder hann jag med på 10 månader. Jätte många vänner från Sverige har även hunnit besöka mig i Dubai under den tiden, så kul!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Oj, vad mycket du har rest! Jag har ju hängt med och sett att du rest mycket men när man får det såhär - allt på en gång, så ser man ju hur mycket det verkligen är! Om jag bara hade fått en liten del av alla de resorna hade jag varit supernöjd (var inte utomlands en enda gång förra året..), nu har jag i alla fall tre resor inbokade! En i augusti, en i september och en i februari :D

2013-04-29 @ 15:34:37
URL: http://rebeeccam.blogg.se
Postat av: Sara Ekman

Underbart!! :)

2013-04-30 @ 07:50:47
URL: http://aamaziing.se/
Postat av: Fanny Sahlin

Du har det bra du!

2013-04-30 @ 12:43:21
URL: http://fannysahlin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />