SPRING SUNDAY


Dagens humör:
Det är alltid något speciellt med helg trots att jag alltid är ledig. Det är något speciellt med vår också, trots att jag föredrar sommar. Det kommer bli en mysig dag idag så jag är på ett härligt humör!

Dagens borde: Ta mig ut på en löprunda men blir nog en powerwalk istället.

Dagens frisyr: Nytvättat, utsläppt, platt, långt, mörkt(!!)

Dagens smink: Lite solpuder och böjda ögonfransar..

Dagens klädsel: Ljusa jeans, vitt spetslinne och mintgrön tweedjacket.

Dagens favoritlåt: Can't hold us (Macklemore & Ryan Lewis) och Fucking problem (KHS), två låtar som vi lyssnade massa på innan jag flyttade hem från Dubai, ger mig så mycket härliga minnen.

Dagens planer: Hittills har jag ätit storfrukost med keso och ägg utomhus, härligt! Sen ska vi ha visning på vårt hus så därför har jag fixat en hem del här hemma. Ska snart gå över till Ida och sitta lite i solen. Mamma åkte till Malta imorse så det är jag som kommer få laga middag och umgås lite med brorsan några dagar framöver.

Dagens vill ha: Alla mina flyttlådor med kläder, skor och massa saker som fortfarande är kvar i Dubai. Kommer ta några veckor med transporten..

Dagens längtan: Längtar efter vänner som befinner sig i London, Dubai, Bangkok, Sydney och Melbourne. Kan inte alla bara tajma tiden och komma hem nu när jag precis flyttat tillbaka!?

Dagens beroende: Keso mini.. Vill äta keso till frukost, lunch och middag! Såklart äter jag det med olika tillbehör. Har alltid älskat keso men nästan inte ätit det under 10 månader eftersom cottage cheesen i Dubai inte alls är lika god som Arlas mini.

Dagens tråkigaste: Att jag inte vill flytta härifrån så får ångest av att vi har visning på huset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />