SAD MANDY

Idag är jag på sääääämsta humöret kan jag tala om så vet inte ens varför jag kikar in här... Kommer inte förmedla någon glädje till er idag direkt. Pappa bokade min biljett idag och jag åker till Arlanda via Köpenhamn på torsdagmorgon. Så under dagen har packat ihop heeeela mitt rum (okej inte möblerna då) samtidigt som tårarna runnit ner på kinden. Vill inte lämna det här livet och en del av mig. Sen ser jag i och för sig väldigt mycket fram emot att spendera våren och sommaren i Sverige och framför allt umgås med alla mina härliga saknade vänner där hemma igen!
Bilder på mig & vänner från ett fåtal av alla tusentals happy and funny moments in Dubai!

Kommentarer
Postat av: Josefine

Vad fin du är! Du verkar verkligen vara en jättetrevlig och rolig människa precis som man vill att en kompis ska vara!:)

Svar: Nej men åg vad gullis du är Josefine :D I bloggen får man bara lära känna en liten del av mig men det är kul att du tycker den delen är så positiv!! Och självklart är jag extremt glad och positiv i riktiga livet också :) Kram!!
AMANDA FALK

2013-04-09 @ 20:11:02
Postat av: Miia

Känner till den där känslan. Det är bara sååå trist att lämna en plats man där man trivs och har kul. Den enda trösten om det nu kan vara någon, är att man kan ju alltid åka tillbaka. UAE är bland de coolaste platserna man kan vistas och bo på. Skulle lätt kunna bo där forever. Dessutom ligger ju Dubai bra till geografiskt med kanonbra förbindelser till "hela världen".
Tack för att du delat med dig av ditt liv i Dubai, för fina Dubaitips och speciellt för alla läckra foton.

2013-04-09 @ 21:52:01
Postat av: Sara Ekman

Förstår att det inte ska bli kul att lämna Dubbis :/

Svar: Nej usch det är jätte jobbigt men våren och sommaren i Sverige är ju iallafall härlig och så får jag träffa mina vänner :D Men känns verkligen som jag lämnar en del av mig själv här :( Måste åka tillbaka ofta!! Kramkram sötis
AMANDA FALK

2013-04-10 @ 09:50:33
URL: http://aamaziing.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />