QUALITY TIME

Har haft världens mysigaste dag idag! Förutom att den startade på sjukhuset.. Men jag är aldrig där så sånt får man ta. Var där pga av min mage och som tur var hamnade jag hos en super bra läkare som verkligen tog mig seriöst så jag fick göra massa prover och har blivit skickad till en specialist.
 
Efter det åkte jag till Olivia som har varit borta på långresa i Australien, Nye Zealand och runt i Asien så vi hade massor att prata om då båda har varit med om så mycket de senaste månaderna (vi hade inte setts sen jag hälsade på henne i London i oktober). Vi tog en långpromenad på 2 timmar i solen, lagade en stor sallad till lunch, satt och drack te och bara pratade pratade pratade.. Sen sprang klockan iväg, vi blev hungriga igen och slängde ihop en thaiwok till middag och tittade på sista Johan Falk filmen. Kom nyss hem och inser att jag spenderat 12 timmar med min fantastiska vän som jag saknat så mycket! Ibland är det inte så dumt att vara tillbaka i Sthlm.
Jag älskar svenska deckare! Den sista av Johan Falk filmerna som vi såg ikväll "Kodnamn Lisa" var nog den bästa av dem alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />