LUXURIOUS APARTMENTS

Efter alla extremt häftiga lägenheter jag varit i och sett här i Dubai skulle jag inte tacka nej till att återvända tillbaka till Sverige till en ljus öppen lägenhet som har två sovrum med tillhörande badrum och wic, högt i tak, marmor golv och kristall kronor... Älskar att googla något i form med luxurios apartments/houses eller söka på weheartit/insta. Tycker till och med det är roligare än mode!
 
Under mina 10 månader här i Dubai har jag till mestadels av tiden haft en stor 4:a för mig själv så att få ha en egen lägenhet i Sthlm innerstaden hade varit drömmen just nu. Dock hatar jag att bo ensam så att dela den med någon av mina bästa vänner hade varit oslagbart. Önska kan man ju alltid och en dag kanske man faktiskt kan köpa sin drömlägenhet. Fast då blir det nog i ett annat land än Sverige.

Inspiration till max från Östermalm, så snygg inredning också!!

Kommentarer
Postat av: Tove

Haha, mitt liv är så annorlunda från ditt så det är inte sant. I vilket fall har vi ju inredningsintresset gemensamt. Fast det inlägg jag publicerade i min blogg om inredning idag var låååångt ifrån den där standarden. Ser så himla lyxigt ut. Man tackar bara inte nej till att bo så!

Svar: Nej om man bara kunde få önska sig massa snygga inredningsgrejer och världens finaste boende så hade man ju varit minst sagt nöjd :D Kul att du också gillar inredning och som du säger, att vi har saker gemensamt även om våra liv skiljer sig åt! Kramkram
AMANDA FALK

2013-04-08 @ 18:43:32
URL: http://www.tovesutopia.blogg.se
Postat av: Frida

Hur kan du ha råd med allt? Tjänar du mycket eftersom du kan sitta och drömma om att köpa en så pass lyxig lägenhet? Eller har dina föräldrar det väldigt gott om pengar?

2013-04-09 @ 14:18:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />