INTERVJU

Spännande spännande... Idag har jag varit på en intervju för första gången i mitt liv och vet ni? Det gick toppen och jag ska redan provjobba på torsdag så det är super kul! Berättar såklart mer sen om jag får jobbet. Kan tala om att en av de som intervjuade mig var väldigt imponerad av min blogg. Man kan ju faktiskt säga att jag har en hobby som ett litet deltidsjobb. Även om jag inte tjänar så mycket cash på det har jag ändå fått ihop en hel del totalt under senaste åren. För att inte tala om alla event, premiärer, produkter, gratisgrejer och en del kläder och rabatter jag fått. Det innebär ju faktiskt mindre utgifter ;) Men nu är jag intresserad av vad ni gör och har en fråga till er:

Har ni ett jobb? Deltid/heltidsarbetar ni och vad jobbar ni med?

Ett av de första bloggeventen jag gick på för över 2 år sen!

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej, förstod inte riktigt varför du skulle tillbaka till Sverige? Ska du börja plugga till hösten eller, och i så fall vad? Jätte kul blogg ;)

2013-04-17 @ 08:23:54
Postat av: Hannah

Jag går andra året på gymnasiet och har jobbat som frukostvärdinna på ett hotell i snart tre år samt som simtränare sedan jag var 14 :)

Svar: Jätte kul att du kan jobba som simtränare, det blir som att tjäna pengar på en hobby du antagligen tidigare haft :D Och frukostvärdinna lät super kul, vad härligt för dig att du fått jobb trots att du är så ung, bra jobbat!!
AMANDA FALK

2013-04-17 @ 14:20:22
Postat av: Olivia

Jag har två extrajobb utöver skolan, ett på en stor restaurang och ett på ett litet café :) jobbar ca 2-5 ggr i veckan

Svar: Vad kul med två extrajobb, då man får variation smatidigt som du har tid på plugg, bra gjort!! Lycka till framöver :D
AMANDA FALK

2013-04-17 @ 15:22:36
Postat av: Anonym

jag tar studenten nu i maj, helgjobbar på ett cafe som jag ska jobba i under sommaren :)

Svar: så mysigt att jobba på ett café! det har jag alltid velat göra :) härligt att ha studenten framför sig också, hopaps du kommer få en helt underbar dag!!1
AMANDA FALK

2013-04-17 @ 16:03:22
Postat av: Sanna

Jag jobbar som danstränare för barngrupper, det är jätteroligt och jag får dansa gratis som lön, ganska bra betalt med tanke på hur mycket jag dansar för två timmars jobb i veckan :)

Svar: Åh vad kul att jobba som danstränare!! det är fantastiskt att kunna ha sin hobby som ett jobb :D
AMANDA FALK

2013-04-17 @ 22:32:16
Postat av: San

Studiecoach och receptionist, alltså 2 deltidsjobb samtidigt som plugget.

Nu är man nyfiken, vad är det för jobb? :-D

Svar: Gud vad intressant, låter verkligen roligt :) Bra att ha två deltidsjobb och plugga - jätte bra blandning ju så att man inte tröttnar!!
AMANDA FALK

2013-04-17 @ 23:16:02
Postat av: Sara Ekman

Jag jobbar heltid som receptionist :)

Svar: Det låter super spännande :D Hoppas du tycker det är kul!?!
AMANDA FALK

2013-04-18 @ 07:34:39
URL: http://aamaziing.se/
Postat av: Anonym

Jobbar 75% i matbutik och resten av tiden jobbar jag som barnflicka. Ska börja på högskolan i höst men har jobbat nu i ett år efter studenten.

Svar: Åh vad roligt att du har fått jobb mellan gymnasiet och högskolan :D Super bra att jobba inom livsmedel, det är ju jätte bra betalt!!
AMANDA FALK

2013-04-18 @ 08:37:04
Postat av: Johanna

Läser sista året på gymnasiet och söker jobb för fullt. Vill jobba ett år innan jag fortsätter plugga :)

Svar: Hej Johanna! Vad roligt det låter ju jätte bra :D Stort lycka till med jobbsökandet!
AMANDA FALK

2013-04-18 @ 12:06:20
URL: http://www.johannamattsson.se/
Postat av: Sara Ekman

Jaa, det är superkul! Är i receptionen på en stor frisörsalong, så det är jätteskoj, och gratis hårvård är en bra förmån :D

Svar: Det låter ju hur bra som helst, gud vad roligt :D hoppas du kommer tycka det är kul framöver också, lycka till på jobbet, kramkram!!
AMANDA FALK

2013-04-18 @ 21:41:30
URL: http://aamaziing.se/
Postat av: FELICIA ♥

Jag jobbar lunch på ett café på Karlaplan och även extra på Friends Arena. Jag har världens bästa jobb, båda två!! Lyckligt lottad :) Vart provjobbade du?

Svar: Åh vad NICE extrajobb du har :D Och vilken lyx att du har två, låter super! Jag provjobbade på NK och fick jobbet, ska berätta mer om det i ett inlägg :) Kram!
AMANDA FALK

2013-04-21 @ 17:57:40
URL: http://feliciaannteresia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />