BYE CHAMPAGNE

I'm thinking when I'm drinking. Haha skämt o sido ;) Kändes lite tråkigt när våra middagsgäster åt goda 3-rätters och festade på med våra välkomst piña coladas, fint vin till maten och sen vidare på starkare ting medan jag satt där med mina tomater. Riktigt så illa var det inte, helt ärligt älskar jag att vara nyttigt och i måndags började jag på en diet jag ska köra ca 8 v tills jag nått mitt mål. Att gå på diet tycket jag inte alls är jobbigt faktiskt (bara ibland när det kommer till sociala sammanhang). Jag är på gång att hamna på banan igen, leva hälsosamt, powerwalka/löpa, äta massor av nyttig mat och inte dricka, leva på snacks och strunta i träning. Så nu är det bara fest och vin om det verkligen är något speciellt, annars är det örtte och makrill som gäller på kvällarna. Ska berätta mer om allt sen! God natt på er.
 
Har ju kört på det här snart ett år men nu är det nog.
2 liter vatten (light saft) om dagen och bye bye alcohol!

Kommentarer
Postat av: Originalet

Exciting :) Har själv kört en vit månad nu och det är ju helt underbart vad gott man mår. Men snart är det födelsedagsdags och då är det värt att kalasa lite.

Svar: Åh vad duktig du är!! Det är härligt att må så bra :D Och då var du verkligen värd b-day fest och lite party sen! Hoppas ni hade kul :)
AMANDA FALK

2013-04-13 @ 08:44:22
URL: http://originalet.blogg.se
Postat av: Anonym

omg länkasd

Svar: vad menar du? :)
AMANDA FALK

2013-04-13 @ 19:45:17
URL: http://lanjas.com
Postat av: Matilda

Nyfiken på din diet!! :)

2013-04-14 @ 13:31:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />