BAGS AND MOVING BOXES

Jag flyttar verkligen tillbaka nu.. Det är bara inse. Eftersom jag flyger business får jag ha två baggage med totalvikt på 40 kg och vet ni vad mina två rosa väger tillsammans? Vägde dem nyss nu när jag stängt alla kartonger och väskor... Så det var himla tur att de vägde 39.5 kg. Hoppas vågen stämmer exakt!! Sen har jag 3 handbaggage, bagen är bara fullproppad med skor vilket också 1 hel av de 5 flyttlådorna är. De ska dock fraktas på annat sätt och kommer inte till Stockholm förrän några veckor. Därför var jag tvungen att proppa väskorna för att iallafall få en liten garderob där hemma.

Jag är ingen prysamlare så det här är allt jag äger: mängder av skor, kläder, väskor smycken, parfymer, accessoarer, skönhetsprodukter, smink och även några glasskulpturer och lite böcker. Har ju även lite kökssaker och massa glas hos mamma men sen inget mer så det kommer bli lätt för mig att flytta hemifrån den dagen jag gör det! Juste glömde i och för sig möblerna.. Har ni mycket "grejer"? Jag har prydnadssaker och gamla grejer, rensar alltid.

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej Amanda! Skulle du inte kunna göra en sammanställning av de bästa hotellen med stränder i Dubai? Med hur de ser ut, vad det kostar, pooler, vad som ingår i priserna osv. Skulle vara jättetacksam för svar eftersom jag ska åka dit på söndag men vet inte riktigt vilka hotell som passar att sola och bada på.

2013-04-11 @ 11:31:43
Postat av: Anonym

Håller med Maria!!

2013-04-11 @ 12:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />