VARDAGSRUTINER

Somna kl 3, ställa alarmet på 10.30 och snooza till kl 11 är min dygnsrytm även på vardagarna.. Tycker iallafall att jag ska få lite cred för att jag går ut på en powerwalk i hettan i 1 timme. Vet inte om det tär mer på min hälsa än vad det ger mig med tanke på att jag går här nere bland skyskraporna längs Dubais största gata och vidirg trafik och avgaser. Men skönt är det iallafall att komma in i AC, ta en kall dusch och göra fräsch frukost. Red bull light, cranberry light juice, frukost och någon frozen smoothie är standard, idag blev det en mango!

Frozen Mango Smoothie: Frysta mangobitar av 1 mango (ca 2 dl) , 1 dl naturell lättyoghurt, ½ dl koncentrerad robinsson lightsaft persikosmak (finns inte i Sverige va? Ta någon annan lightsaft med smak som passar!), ett par teskedar honung - mix it!! Och nej det går inte bra med stavmixer när man har frusen frukt. Nu ska jag sminka mig, hörs i eftermiddag!

Kommentarer
Postat av: Josefine Nyberg

Stavmixer och frusen frukt funkar utmärkt.

Svar: tyvärr inte så bra när man nästan bara har frukt som är stora bitar ex. stora jordgubbar eller liknande, stavmixer kommer inte åt eller tar as lång tid, smoothie mixer är bäst! ;)
AMANDA FALK

2012-09-24 @ 10:39:09
URL: http://josefinenyberg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />