THE GRANDE FINALE

Nu är jag inne på de sista avsnitten av GG season 5. Passar ganska bra eftersom första avsnittet av sista och sjätte säsongen visas i USA den 8 okt. Tyvärr är det bara en kort säsong (WTF varför lixom det är den sista!!! Gör den dubbelt så lång... MINST!) och kommer redan ta slut till jul. Tydligen ska det bara vara ca 12 avsnitt, de har inte bestämt riktigt än. Dags för mig att hitta en ny serie kanske, jag måste ju ha något avsnitt att titta på innan jag somnar varje vardagkväll. Hatar nämligen TV vilket jag absolut aldrig tittar på och böcker är sååå uttråkande. Men min lärare tvingar mig att läsa en engelsk bok minst 30 min utanför skolan varje dag, hur ska det gå? Tycker lyssna på GG 40 min borde räcka ;)


Season 1 började 2007, fattar ni att det redan är 5 år sen!?!?!


Season 2 började med sommar i Hamptons. Dit vill jag åka någon gång!!


Season 3, Jenny och Vanessa blev devils.. Älskar verkligen denna serie men den säsongen som är minst bra är trean tycker jag. För mycket handlar om deras tråkiga universitet.


Season 4, börjar i Paris och handlar väldigt mycket om Chuck & Blair.


Season 5, en av mina favoriter!!! Väldigt oförutsägbar och man slipper se Jenny & Vanessa :) Nate, Serena, Chuck and Blair i focus - i like!


Season 6, 3 veckor kvar till första avsnittet! Sista säsongen, undra hur allt ska sluta...!?

Kommentarer
Postat av: Felicia

GG är såååå bra, ska börja om från säsong 1 ikväll!!

Svar: Jaaaag veeeeet :D Sjukt jäkla bra, love it!!! Kommer nog också börja om ÄN EN GÅNG på hela serien när jag är klar med 5:an, typ smatidigt som 6:an går för 1 avsnitt i veckan är för liiiite.... KRAM
AMANDA FALK

2012-09-16 @ 21:38:56
URL: http://ffelicias.spotlife.se
Postat av: Anna

Jag vet en serier som är jättebra, Pretty Little Liars. SÅ BRA! De håller på med 3e säsongen så det är en del att ta igen is å fall, men avsnitten är bra!! det är ganska mycket spänning och en del romantik/kärlek

2012-09-16 @ 22:52:13
Postat av: sara

åååååh säsong 5 är så jäävla bra!!

2012-09-17 @ 13:23:10
Postat av: Ellinore

Du borde börja kolla på Pretty Little Liars! :)

2012-09-17 @ 14:09:20
Postat av: Jenny

kommer typ gråta genom hela sista avsnittet. älskar gossip girl men känns ändå som att det räcker med 6 säsonger

2012-09-17 @ 14:28:41
URL: http://novemberdreams.blogg.se
Postat av: Laila

Gossip Girl är en av de bästa serierna någonsin. SÅÅÅÅÅ BRA! Sorgligt att det är sista säsongen! Tips; Pretty Little Liars - som vissa har nämnt är bra. Och The Lying Game! :)

Svar: JAAAA veeeeeet :D :D Men nej alltså jag tycker ingen är bra jämfört med GG haha typiskt, orkar inte lägga ner tid på att följa på något jag tycker är "halv-bra" :P
AMANDA FALK

2012-09-17 @ 17:37:29
URL: http://thetruthaboutlife.webblogg.se/
Postat av: Originalet

Är på tredje säsongen nu för typ tredje gången, haha! Men varför börjar du inte kolla på Sex and the city? Världens bästa serie :)

Svar: haha ja alltså de är ju sååååå braaaaaa!!!! :´) Men nee gillar inte sex and the city alls jämfört med GG, ok det är väl bra men långt ifrån så bra som jag tycker gossipgirl är. Det som är problemet, hittar ingen annan serie som jag ens orkar lägga ner tid på i jämförelse :P Kraaaam snygging!
AMANDA FALK

2012-09-18 @ 16:40:16
URL: http://originalet.blogg.se
Postat av: Originalet

Haha du får ju inte jämföra med GG! Enda du kan jämföra med det är väl OC då isåfall, haha. Nej, ge Sex and the city en till chans tycker jag! :)

Svar: haha nej jag vet... :) åh ja jag får väl göra det då! :D Kram!!
AMANDA FALK

2012-09-19 @ 07:36:11
URL: http://originalet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />