THE 12TH OF SEPTEMBER

Gooood morning sunshines!!
 
Vet ni vad? För exakt 3 månader hade jag inte sovit en sekund under natten, druckit drinkar till frukost hemma och champagne till frukost i Vasaparken, fått tagit emot "skolans-bästa-elev-pris", ätit studentlunch och ungefär vid den här tiden fick äntligen ta emot mina 22.5 (med merit). Därefter väntade fotografering, utspring, kramar och fint mottagande av familj och släkt följt av galen flakåkning. På kvällen hade jag världens underbaraste mottagning med många nära och kära, fick otroliga presenter, åt fantastisk god sommarbuffé som jag och mamma hade fixat och kvällen avslutades med slutskiva på Rose. (Helt ärlig var slutskivan det tråkigaste på hela dagen men det var inte meningen att jag skulle vara negativ här...) 

Studenten är utan tvekan med på topp-3-listan över bästa sakerna jag upplevt i mitt liv!! Sjukt att tiden går så fort! Tänk att om exakt 3 månader framåt i tiden så gör jag min Final Exam, IELTS-provet (International English Language Testing System) som är det sista jag gör denna termin.


Kommentarer
Postat av: coh influnces

There are numerous from running a blog websites devoted to famous people (ex girlfriend or boyfriend. Perez Hilton), enjoy, way, holiday, plus meal. And yet, how does someone commence among my very own area of expertise?

2012-09-13 @ 22:52:46
URL: http://www.innicc.com/City-of-Heroes.aspx

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />