TEMPERATURES

Åh det var rätt så härligt i London för jag kunde använda lite jackor och ha på mig byxor utomhus utan att svettas ihjäl. Okej det var ca 15-20 grader vilket är lite för ruggigt, speciellt på nätterna... (Jag skanar inte kylan så tror inte att jag längtar efter svenskt hemskt väder!!) Men när det är nästan lika varmt inne som ute på dagen är det perfekt! Här är det nästan dubbelt så varmt ute som inne och då blir det lite problematiskt för att gå med jeans till skolan är såååå varmt men när man sitter på lektionen fryser man ihjäl om man inte har kofta. Klassrummen är som att gå in i en frysbox eftersom kontrasten är så stor jämfört med utomhustemperaturen.
Längtar till november då det är 30 på dagen och nästan lika varmt på kvällen, optimal temperature for a mandy like me. Ska man till Dubai har jag alltid rekommenderat att åka höst (okt-nov) eller vår (mars), höstlov och påsklov är bästa loven att spendera här för dem som går i skolan alltså. Annars är det bättre att åka när det inte är lov för under loven blir flygbiljetterna flera tusenlappar dyrare...
Green and blue outfit in London. Långklänning från Oxygen, väska Mulberry, tweet från Zara, ring från arabisk shop i Dubai Mall och armband look a like tokyo jane från Thailand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />