SPARKLING AND COLOURFUL

Om man är en fattig student utan studiebidrag (12h/vecka kan man nog inte räkna som student egentligen) som jag och inte kan köpa smyckena som jag visade igår från net-a-porter så får man hitta på andra lösningar. Eeeeh fattig och fattig, men jag sparar faktiskt pengar till Thailand som jag ska till över jul & nyår.

Iallafall köpte jag fyra par nya fina örhängen från Forever21 idag. Har blivit mycket smyckesshopping på sistone och jag älskar det! Smycken kan precis som skor och väskor - höja en outfit hur mycket som helst! Jag har alltid lagt ner mest pengar på väskor för att ha någa stycken klassiker i kvalité och skor har jag alltid beställt många. Kläder har jag faktiskt i mängder som jag glömmer bort att använda, speciellt sommarkläder och eftersom det inte blir höst här behöver jag inte lägga ett öre på varma kläder så då kan jag lika gärna fylla på smyckesskrinet med lite färggranna glammiga fynd.

Lite nyheter från senaste veckorna. Dessa ni ser ovan kommer från H&M, Forever21, Aldo, Accessorize och den blå ringen + blå örhängena köpte jag i ett "arab-smcyeks-stånd" som säljer makalöst vackra smycken.


Idag blev det mer smyckesshopping från forever21. De färggranna häng-örhängena är mina nya favoriter!


Översta planet i det rätt nyköpta fina spegelglas smyckesskrinet från Zara home som även har två lådor där man kan dölja de inte lika glammigt glittrande smyckena ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />