STAY STRONG, YOU'RE NOT ALONE

Något som verkligen är fantasticooo är ju skype! Förutom dagliga uppdateringar på whatsapp skypar jag med mina närmaste vänner varje vecka och det är så roligt att man kan ha middagsdejt med varandra. Bara göra iordning mat och sätta datorn med kompisen ätandes i en annan del av världen fast ändå mitt emot en på middagsbordet haha. Annars skypar jag ofta innan jag ska somna och ibland fastnar vi flera timmar. Swedish girls som Hedvig, Ida och Clara men även mina Londonbrudar som Carina och Olivia håller jag verkligen hårt i och släpper inte kontakten med... någonsin! Att vara i en stad 8 timmars flygtid ifrån dem är ingen anledning till att inte prata om lika viktiga saker (och massa skitsnack också såklart), skype är verkligen toppen!

Åh jag saknar mina bästa vänner så mycket, inte van att vara utan dem. Träffade dem nästan varje dag när jag var en stockholmstjej. En sak man borde uppskatta mer innan man tar studenten är att man får umgås med sina vänner så mycket mer innan alla börjar olika liv i olika städer eller länder.

Kommentarer
Postat av: pilla

Men innan du vet ordet av det är ni grannar igen! Lovar! Träffade en av mina bästa gymnasiekompisar ikväll när jag var ute och sprang på Kungsholmen som jag inte sett på flera år. Innan var vi oskiljaktiga och nu är vi nästan grannar igen, skillnaden nu är att båda jobbar, har bott utomlands och ja typ det! Bästa vänner släpper man inte, de förlorar man inte heller och när man ses känns det inte som det var massor av år sedan!

2012-09-24 @ 21:51:40
URL: http://pernillabredolt.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />