MIXED NATIONALITIES

Typsikt, sämst skärpa märkte jag nu men jag slänger ändå ut "dagens". Typsik skoloutfit för mig här nere. Har gått i skjorta/blus och jeans/byxor hela veckan. Man får visa knäna (men inte hela låren) så jag skulle ju kunna ha klänning eller kjol har jag kommit på nu! Ville bara inte riskera något första dagarna, det går ju faktiskt en del araber i skolan hehe, inte i min klass dock. Väldigt mycket färgade från Canada och USA också, känns nästan som jag är i america. Jag tycker det är så roligt med massa olika nationaltiteter! Från 7-19 år har jag gått i skolor där det nästintill bara är svenskar. I Sverige är en blandning med olika nationaliteter ofta något negativt och det är för att integrationen aldrig fungerat bra och politiska förändringar sker långsamt vilket irriterar mig. (Pik!! Jag tycker inte invandring är fel alls men sättet det gått till på i vårt land är värdelöst.) Här är iallafall mixade nationaliteter super kul, intressant och lärorikt!

Jeans & topp - Forever21, skor - NewLook, väska - Mulberry.

Kommentarer
Postat av: pilla

Håller med, skönt med lite blandning av folk. Jag har också gått i skolan från barnsben tom gymnasiet med max två icke-svenskar och de kom till i gymnasiet... Fast så blir det ju när man tillämpar närhetsprincipen när det bestäms vilken skola man ska tillhöra...

2012-09-05 @ 21:03:21
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Elina

Kan du inte ta lite kort runt om i lägenheten där du bor? :) Ser ut att vara jättefint!

2012-09-06 @ 09:49:40
Postat av: Sofia

Förstår vad du menar, skola med många invandrare i Sverige är något negativt medan utomlands blir det helt plötsligt något spännande och "internationellt".

2012-09-08 @ 02:11:20
Postat av: Originalet

Gillar dina outfits, mer av det!

2012-09-08 @ 20:34:46
URL: http://originalet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />