LILLEBRUUUUUR

Titta vad jag hittade på världens sötaste lillebror som jag saknar! Bilder som är 5-7 år gamla, han var ca 7-9 år när de togs. Åh det är faktiskt lite jobbigt att vara borta från honom. Vi har inte världens närmaste syskonrelation som vissa exempelvis vissa systrar som det bara skiljer ett par år emellan har, många är ju som bästa vänner. Mellan mig och Kasper är det 5 år men jag menar enda sen han föddes har vi nästan träffats varje dag ju, jag har iallafall inte varit ifrån honom ett halvår som jag ska vara nu. Men så är det ju, det är mycket positivt med att bo i en stad långt borta men syskon, mamma, en del släktingar och sina närmaste vänner tänker man ju på var och varannan dag och saknar så mycket. Nu ska jag sova, var ute igår, men imorgon ska jobba så ingen utgång ikväll! God natt på er.


Kommentarer
Postat av: pilla

Vilken söt bror du har! Jag har också en lillebror (2 år yngre) och vi var verkligen inte nära vänner när vi bodde hemma. Dock har vi blivit det på äldre dar och det är verkligen urkul!

2012-09-13 @ 21:21:49
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Kasper Falk

Tack Tack stora syster

Jag blev fett rörd, för du är så gullig mot mig började att gråta när jag läste de du skrev. Skulle villiga att du var hemma i Sverige, men det går ju inte. Hoppas att du har det jätte bra i Dubai. saknar dig sjukt mycket. Hoppas det gick bra med jobbet. Ska sova nu. sov gott stora syster och alla andra.

2012-09-14 @ 22:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />