GOLDEN LIGHT BROWN SHORT HAIR

Jag kom på att jag glömt visa mitt hår. Klippte det ju kanske 7 cm för ca tio dagar sen. Det är inte super kort iallafall men det känns lite ovant och "bara tar slut" helt plötsligt när man borstar haha alltså ni fattar vad jag menar va? Gjorde även lite slingor i hårbotten för en vecka sen. Min naturliga hårfärg är mörkare. Den här guldiga solblekta ljusbruna hårfärgen som jag har nu var min naturliga hårfärg när jag var liten. Hur som helst, kan ni fatta hur mycket solen bleker mitt hår (även om jag gjort slingor ett par gånger senaste året)? Jämför med hur jag hade för drygt ett år sen (t.ex. bilden i headern). Beror på att jag sen juni 2011 har varit i Dubai varje månad plus Grekland, Thailand och Spanien.

Tog precis denna bild på terassen så ni får se färgen i dagsljus. Håret är helt ofixat som vanligt hehe.. Tvättar varannan dag och låter det självtorka och gör inget annat förutom om jag ska ut så fixat jag lite volym! Till vardags trivs jag bäst med bara naturligt och platt.

Kommentarer
Postat av: ebba

hur fixar du volym? :)

Svar: för mig som har mittbena så lägger jag allt hår till en ordentlig sid bena, säg att du börjar med höger sida. Där topperar jag håret längst in vid hårbotten och arbetar migca 1 dm utåt, viktigt att inte toppera lika mycket 1 dm utåt som längst in vid hårbotten... sen sprayar jag och gör likadant på andra sidan. Sen lägger jag håret till mittbena igen och drar över håret på båda sidor och täcker över "topperingen" så att det inte syns. Ser då ut som man har rakt platt hår fast tjockare eftersom det är topperat under. Man kan också göra samma sak fast "våffla" håret med en våffeltång istället för toppera... Goood luuuuck ;) och juste, tyvärr, om du har samma mjuka tunna hår som jag kommer det inte hålla hela natten hur man än gör : jag har testat tusen "volym-tips" men icek, har typ för lent hår så det bara glider ner...
AMANDA FALK

2012-09-10 @ 19:53:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />