FOOD QUESTION

Kommentarsfråga: Tänkte på tal om juice och nötter och snacks på flygplan... Är du en sådan människa som äter lite mer än dina kompisar, men som ändå håller dig smal? Hög förbränning alltså?
 
Nej det skulle jag inte vilja påstå. Jag tror jag har helt normal förbränning. Oftast äter jag rätt nyttig mat med mycket fibrer, grönsaker, frukt samt "smala" proteiner från fisk, skaldjur, fågel och ägg (inte rött kött). Jag äter inte så mycket kolhydrater i form av pasta, ris, bröd och potatis. Eftersom jag äter ganska så nyttigt och kalorisnålt i grunden så kan jag unna mig godsaker som glass, vit choklad, massa ost, söta drinkar och annat onyttigt rätt ofta.
 
För drygt 2,5 år sedan när jag gick i ettan så gick jag ner 17 kg från min maxvikt på 72kg till min min.vikt på 55 kg. Därför finns det massor av hälsa/kost/träning/bantning/motivationstips i arkivet från våren 2010. Så om ni är intresserade av det är det bara klicka in där alternativt testa att googla amanda+falk+.... (det som ni är intresserad av, exempelvis "kolhydrater").
Bilder med en sammanfattning på vad jag äter. De 6 översta är hur typiska måltider kan se ut till frukost, lunch & middag medan de 6 nedersta är sådant jag unnar mig rätt ofta.

Kommentarer
Postat av: :)

blir ju hungrig av att se allt det goda :) kika gärna in på min blogg och lämna din åsikt, Kram!

2012-09-26 @ 09:16:11
URL: http://enoutfit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />