ENGLISH PRINCESS

Onsdag = fredag för mig och det är super härligt! Inte för att jag räknar ner till helgen egentligen för jag tycker det är så kul att gå i skolan här. Tittar aldrig på klockan, vill inte att tiden ska gå fortare och min lärare är toppen!! Men eftersom helgen här är fre & lör här och jag dessutom har ledig torsdagar så blir onsdagkväll som en fredagkväll i Sverige, fantastico!
 
Idag köpte jag Cambridge and Oxford-engelskaboken för min kurs och den passar mig sååå bra för jag förstår de huvudsakliga delarna medan de formella begreppen och grammatiska kluringarna förklaras. Dagligen blandar vi hör- och läsförståelseövningar, diskutera i par och i helklass samt skriva ord/meningar/längre texter. Man hinner så mycket på 3 h när det bara går 8 pers i klassen och alla är världens skötsammaste elever. Finns inte på världskartan att man skulle prata när läraren gör det, rita på bänken, komma 2 min sent, inte ha med sig penna eller liknande.
 
Nog pratat om universitetet, jag kommer förklara mer under tidens gång. Nu ska jag äta nachos med guacamole och tomatsallad plus en "fredagsdrink". Eller okej sista saken, alla kinatjejer i min klass kallas mig "English princess" för de tycker att jag ser ut som Kate Middleton. Haha hör lite då och då här nere att jag liknar N. Portman, K. Knightley eller B. Spears (?? WTF), men Kate var något nytt.

 Något Kate gör fantastiskt bra är att klä sig, jätte fin stil tycker jag hon har! Tänk om man kunde välja att bli en Londonprinsessa (med en snygg prins...) en vacker dag.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Den sista bilden liknar jätte mycket på dig! :)

2012-09-05 @ 19:02:28
Postat av: AMANDA FALK

SVAR JASMINE: Hhaha ja när jag tänker efter så gör den det, speciellt eftersom jag brukar göra den där minen ibland och här samma ansikts/hårfärger :)

2012-09-05 @ 20:35:41
URL: http://amandafalk.se/
Postat av: Caroline

håller med, den sista bilden ser ut som du ;D

2012-09-05 @ 21:22:27
URL: http://www.littlemisssunshiiiine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />