DUBAI MARINA

Skolan gick toppen idag, precis som alla andra dagar och allting känns fortfarande hur bra och kul som helst! Åkte sen iväg till Marinan för en tredje barnvaktsintervju på tre dagar. Jag tänkte deltidsjobba med något inom hotell/klubb/restaurang här och jag har faktiskt fått förfrågningar men lönerna för "service" personal i Dubai är katastrof låga. Det beror på att de flesta anställda är asiater och 5000kr/månad för att jobba heltid är mycket för dem. Som barnvakt i en svensk familj här nere får jag lika mycket per timme som jag skulle få för ett extrajobb i Sveige. Familjen jag träffade idag bodde i Marinan på andra sidan yacht club vid vattnet, så fint. De jag träffade i förrgår bor i Springs, ett fint villaområde och de jag hälsade på igår bor på Jumeriah beach road. Bättre locations kan det inte bli!

Genom Dubai Marina går en kanal och där ligger yacht club. Runt hela kanalen springer/tränar folk på "the walk" och så ligger det massa mysiga restauranger/klubbar/barer/caféer.

Kommentarer
Postat av: pilla

Kul, barnvaktande är en rätt bra business ändå! Jag var nanny i Florida ett år efter min student åt fyra vilda kids i grymmaste familjen!

2012-09-09 @ 21:18:34
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Carro

vad skoj! :D

2012-09-09 @ 23:25:53
URL: http://carro93.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />