WHEN IN LONDON

Hej alla glada!
 
Jag ligger i sängen och försöker ta igen tiden jag inte sov i London. Hade ju nattflygning dit och kunde inte sova en enda timme så när jag kom var jag helt slut och alla inplanerade timmar gjorde att det blev en hektisk weekend! Kunde såklart inte sova på vägen hem heller. 2 dygn i London är alldeles för lite när man har två vänner där borta som man saknar dagligen. Förra gången bodde jag hos Carina och fick rätt mycket tid med henne och denna gång bodde jag hos Olivia istället så då blev det mer timmar i hennes sällskap.

Nu väntar en hel veckas Halloweenfirande här borta och jag ska ut imorgon så det är lika bra att försöka sova igen, klockan är ju ändå 2. Btw, vi har inte ställt om klockan här vilket innebär att jag nu ligger 3 h före er i tid om ni undrar. (Och ja det var lite irriterande att ha en flygning igår, var lite nervös om jag skulle komma för sent eller för tidigt, men allas mobiler ställdes om automatiskt när vi var på klubben så vi fick en timmes extra dans!) Hoppas ni haft en bra helg, kram och god natt!

Härlig höstprommis i lördags i Hyde Park. Tappade bort min kamera i lördagsnatt så har inga andra bilder än denna mobilbild... Håller tummarna för att Olivia eller Carina har hittat den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />