SPRING DREAMS

Sorry att det varit lite dålig uppdatering här senaste dagarna vilket berott på att jag gått ut lite för mycket vardagskvällar den här veckan. Nu däremot sitter jag hemma hos en dansk-svensk familj och passar deras sovande barn. Juste, planerna inför vårterminen jag har just nu är att hitta en aupair familj i någon härlig stad med varmare väder än Sverige har feb-maj. Kommer ju hit i mitten på januari efter thai och då tar jag förhoppningsvis lite pick och pack och drar 4 månader till hmmm... har funderat på US och Australia men helt ärligt skulle jag kunna tänka mig att vara vart som helst så länge det är en storstad och jag hittar en vettig familj. Jag älskar ju även London men ihi det är för ruggigt!
L.A. eller Sydney skulle ju INTE sitta helt fel. Skulle även kunna tänka mig att stanna här i Dubai som au-pair. Vi får se i vilken stad jag bloggar från efter nyår!

Kommentarer
Postat av: Mikaela i Frankrike

Det är verkligen toppen att vara au pair tycker jag! Speciellt här i Frankrike :) USA och Australien kan nog också vara kanon, varmare väder, det jobbiga med Usa är att man måste ha allt krångel med visum och då måste man åka med agentur och vara borta i 12 månader...

Svar: Åh tack för kommentar och ja det är ju sant att det ska vara så himla trassligt med visum, typiskt.... :( Tycker vi svenskar borde få resa och jobba vart vi vill hahah :P Men det funkar ju såklart inte men ändå åååh jag vill till australien eller USA bara några månader! Fast europa är såklart enklast! Kanske blir något sydeuropeiskt land då, hur är det i frankrike!??! Jag måste läsa din blogg :D Slipper du svara på alla frågor jag har just nu hehe. Kramar!
AMANDA FALK

2012-10-13 @ 20:10:04
URL: http://livingthefrenchlife.blogg.se
Postat av: Mikaela i Frankrike

SV: haha ja det hade varit superbra om svenskar fick jobba var som helst! visum har jag hört är rätt enkelt till Aussie och man behöver ingen agentur eller så! Ja men precis, tack vare EU då :) Rekommenderar sidan Aupair-world.net där man åker privat och fixar allt själv med familjerna och sånt, jag är supernöjd! Frankrike är superbra, det är verkligen det typiska franska livet!:) Jag är i Nantes och det är den 6e största staden här och en STOR universitetstad vilket är toppen! Tror hela Sydeuropa kan vara ganska najs också:) om du har någon fråga så kan du bara fråga! Förresten, har läst din blogg jättelänge och tycker den är kanon!:)

Svar: Heeej igen Mikaela! Och tack för din långa kommentar/svar :D Okej vad tur för jag har funderat på sydney då jag har några vänner där :) Vi får se vad det blir! Och ja vad kul att du rekommenderar aupair-world för där har jag redan registrerat mig och därifrån har ett par vänner också fått aupair-jobb! Låter som du har det toppen och trivs super, vad härligt och kul att höra, lycka till i fortsättningen :D Och jag ska fundera på sydeuropa, bara det att jag skulle vilja vara i ett varmt land januari-april :) Men vi får se! Kul att du läst min blogg länge och gillar den, alltid lika kul att höra :D Stor kram!
AMANDA FALK

2012-10-14 @ 12:12:44
URL: http://livingthefrenchlife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />