LAST NIGHT

Super trevlig gårkväll och natt!! Frozen margaritas och strawberry daiquiris på Blends & Shades där det var massa galna låtar från 80-talet så mamma älskade att hänga där och förfesta innan vi drog till XL och mötte upp mina franska vänner och deras gäng. De har nästan alltid bord på tisdagar och fredagar där vid poolen närmast DJ:n vilket är grymt! Ingen förutom min närmsta killkompis fattade att det var min mamma som var med trots att jag sa det flera gånger. Till slut gick det in i hjärnorna när de insåg att hon är precis som mig, en duracell kanin och att min energi kommer från henne! Hoppar bokstavligen upp och ner som man hoppar i en säng, jämfota, fast i klackar ca 15 cm alltid när jag är ute haha förutom när Gangnam style låten kommer för då kutar jag iväg, avskyyyyr den!
Två franska killkompisar och mammi :) och jag med lite lockat hår!
Sehran DJ, vet inte om han är duktig som DJ (jag hör inte så stor skillnad) men han spelar sjukt bra musik iallafall vilket jag tycker är viktigare än om man har jätte bra skills.


Hela gänget! Blonda Karin i mitten umgås jag rätt mycket med här nere, hon är världens gulligaste och nu är hennes syrra och bästa vän på besök, super kul!

Kommentarer
Postat av: I N S P I R E M E ♥

Gu vilka härliga bilder, vad roligt att din mamma är med ute och festar! :)

2012-10-24 @ 17:09:26
URL: http://inspiremebymatilda.se/
Postat av: Felicia

Vad kul att ha mamma med sig ut. Mina bästa utgångar har faktiskt varit med min mamma, haha:)

2012-10-25 @ 23:18:28
URL: http://finest.se/fsvedberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />