ÅTERKOMMANDE OUTFITS

Good morning sunshines! Idag ska jag hålla tal för klassen om en "historic site" in Sweden och jag valde mysiga Gamla Stan som har en massa berömda gamla historiska byggnader/museum/platser. Något liknande finns inte här, inga smala gränder på 1-2 meter och inga unika caféer/restauranger bara kedjor, enorma motorvägar, skyskrapor... Charm och mys VS lyx och häftigt. Hur som helst ska talet nog gå bra med sen ska vi få tillbaka en uppsats vi skrev förra veckan och tydligen hade jag virrat ihop present perfect & past simple TRÅK, hatar grammar...

Outfiten jag har på mig idag är samma som nedan till vänster. Dock är bilden 2 år gammal OMG! Förut hade jag en mapp på datorn med massa outfits jag lagt upp i bloggen så kunde jag finna inspiration där om jag inte visste vad jag skulle ta på mig. Fast nu har jag aldrig beslutsångest längre, enklare att klä sig här än i Sverige tycker jag vilket nog beror på vädret. Men ett bra tips för den som har svårt att klä sig, spara outift-bilder på andra och dig själv.

Två outfits från arkivet sept-2010. Har på mig den vänstra idag. Kan inte fatta att jag ser exakt likadan ut som för 2 år sen förutom att jag har ljusare hår nu och oftast min Mulberry bag på armen istället.

Kommentarer
Postat av: LINDA

åh vad snygg du är!!

2012-10-04 @ 13:18:03
URL: http://megafonen.nu/linda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />