21ST B-DAY

Middag idag med underbara Karin vid Dubai fountain, jag åt en riktigt god carpaccio & bruchetta igen. Nu har vi gjort varsit pre drink och ska välja dresses inför kvällen och sen börja sminka oss. Om någon timme kommer ett par till hit för massa pina coladas och strawberry daiquiris. Ikväll ska vi fira en killkompis 21-års dag vilket är väldigt stort här eftersom det är först då som man egentligen får (läs: det är då killar får) gå ut på klubbar/dricka alkohol. Han ska fira det med limo, champagne och party @ Amika. Sunday night in Dubai, welcome!

Kommentarer
Postat av: Felicia

Dom där såg inte helt fel ut!!
http://ffelicias.spotlife.se

2012-10-08 @ 08:37:57
URL: http://ffelicias.spotlife.se
Postat av: Anna Mathisen

Waah, när får tjejer dricka? :o eller det är skillnad antar jag?

Svar: egentligen är det också 21 men tjejer kommer in överallt utan att visa id men det gör inte killar... lite som i sverige på klubbar som har 23-års gräns t.ex. kommer ju yngre tjejer in men oftast inte killar som är 20.
AMANDA FALK

2012-10-08 @ 11:02:46
URL: http://annamathisen.blogg.se/
Postat av: Anna Mathisen

Aaha, då förstår jag! (:

Svar: fast egentligen är det ännu mer komplicerat eftersom muslimer inte får dricka alkohol :O och detta är ett muslimskt land så är det så att "invandrare" och gästarbetare får köpa alkohol på systmet om de har ett alkoholtillstånd och för att få det får man inte vara muslmi + att man måste ha en viss inkomst... och muslimerna som går ut på klubbar får inte ha deras dishdash/burka på sig och jag tror mest det är muslimska män som går ut, inte tjejer! Haha låter jätte kosntigt alltihopa :) Men för oss som svneksar är det världens party-paradise :D
AMANDA FALK

2012-10-08 @ 18:12:30
URL: http://annamathisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />