TROUBLE IN PARADISE

Miss trouble här. Jag känner mig så ensam, min kamera är i London, min dator har krashat och jag tappade min mobil i Doha... Vilken katastrof resa alltså. Eftersom jag åkte så himla tidigt på morgonen hade inte alkoholen från yacht partyt under natten gått ur kroppen så jag var inte så smart och därför blev det för många glas champagne och vitt vin i business class. Slarvade med allt i Doha och ja det resulterade till att jag bl.a. tappade min mobil och nu har jag inga nummer till t.ex. mina barnvaktsfamiljer som jag ska passa i veckan, inga bbm och whatsapp kontakter. Fick panik i Doha och bokade om min biljett hem och satte inte ens min fot i den staden, usch pinsamt men sånt får man ta för det var sååå värt att vara klantig och virrig eftersom jag hade en av mina bästa party nätter någonsin i fredags, bilder kommer asap!
Längst till höger ser ni klubben 360 som vi var på i fredags!

Såhär såg maten ut i loungen, perfekt för en utsvulten partymandy.Att slippa åka economy är nice men kolla first class? Stor skillnad mot business!

Kommentarer
Postat av: pilla

Jo, business är rätt schyst men seriöst bryr jag mig faktiskt inte vilken klass jag åker när jag ska någonstans huvudsaken att man kommer fram :)

2012-11-25 @ 19:06:49
URL: http://pernillabredolt.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />